Tulkki ja kääntäjä – Liity

Tule mukaan yhteisöön

– Saat näkyvyyttä, verkostoja ja uusia asiakkaita

 

Baabelia kokoaa tulkit ja kääntäjät yhteen paikkaan verkkoon. Se helpottaa yrityksiä, yksityisiä henkilöitä ja muita kielipalvelujen tarvitsijoita löytämään palvelusi paremmin. Liity Baabeliaan ja näin sinulla on mahdollisuus saada uusia asiakkaita perinteisten asiakkaiden rinnalle. Saat kieliparillesi jätetyistä tarjouspyynnöistä tiedot suoraan sähköpostiisi. Baabelia ei veloita toimeksiannoista provisiopalkkioita.

 

LIITY ILMAISEKSI NYT
Täysin riskitön liittyminen

1) Liity mukaan 2) Luo kielipalveluilmoitus 3) Valmis. Tulet löydetyksi.

 

Mukana on jo 90 kääntäjää/tulkkia. Liity sinäkin!

 


 

Baabelian hyödyt

 

NÄY HAKULISTAUKSESSA

Oletko freelanceri tai yksinyrittäjä ja etsit uusia asiakkaita? Liity Baabeliaan ja tulet löydetyksi suositusta hakulistauksestamme. Asiakkaat löytävät palvelusi kaikilla laitteilla, myös matkapuhelimilla.

OMA PROFIILISIVU

Eikö sinulla ole omaa verkkosivua palvelusi markkinointiin? Ei huolta. Baabeliassa saat oman kattavan profiilisivun kielipalvelusi tiedoilla. Voit näin käyttää sivua hyödyksi markkinoinnissasi.

HERÄTÄ TILAAJIEN KIINNOSTUS

Liittymällä Baabeliaan saat informatiivisen julkisen käyttäjäprofiilin, jolla herätät tilaajien mielenkiinnon. Pääset kertomaan monipuolisesti osaamisestasi ja kokemuksestasi.

ASIOI ILMAN VÄLIKÄSIÄ

Baabelia on suomenkielinen palvelu. Niinpä kauttamme tavoitat kätevästi tulkkeja ja kääntäjiä etsivät Suomessa toimivat asiakkaat. Saat heihin suoran kontaktin ilman välikäsiä.

 
 
 

RAKENNA VERKOSTOA

Baabelian kautta tarjouspyyntöjä jättävät yritykset ja yksityiset henkilöt, myös käännöstoimistot. Jo yksikin sivuston kautta tullut tarjouspyyntö voi johtaa pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen.

GOOGLE-NÄKYVYYS

Asiakkaat etsivät palveluita yhä enemmän hakukoneiden kautta. Baabelia panostaa erityisesti hakukoneiden ykkösen, Google-hakukoneoptimointiin. Liittymällä Baabeliaan hyödyt tästä.

EDISTÄ KANNATTAVUUTTA

Baabelia ei ole huutokauppa. Muut tulkit/kääntäjät eivät näe tarjouspyyntöihin jätettyjen tarjousten hintatietoja. Näin Baabelia ehkäisee työn alihinnoittelua ja edistää alan kannattavuutta.

TARJOUSPYYNNÖT SÄHKÖPOSTIIN

Baabeliassa tarjouspyyntöjen seuraaminen on helppoa ja nopeaa. Saat kieliparillesi jätetyistä uusista tarjouspyynnöistä tiedot välittömästi suoraan sähköpostiisi.

 


 

Baabelia.fi markkinoi kielipalveluasi 24/7 –

asiakkaat löytävät palvelusi kaikilla laitteilla

 

 


 

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä.

Katso löytyykö kysymyksiisi vastaukset
jo usein kysytyistä kysymyksistä:
Usein kysyttyä

Myynti ja palvelun kehittäminen: Joel Takala

Lähetä viesti

Joel_T_kuva

 

”Hei! Olen Joel, Baabelian perustaja. Nostan esille laadullisia
vahvuuksiasi ja autan kielipalveluasi löytymään paremmin verkosta.
Mahdollistan suoran kohtaamisen asiakkaan ja sinun välillä ilman välikäsiä.
Kehitetään Baabeliaa yhdessä ja luodaan kielipalvelualalle parempi tulevaisuus.
Liity mukaan palveluun, yhdessä olemme enemmän.”

–Joel Takala, YTM, Baabelia

 
 


 
 

Suositteluja

 


 


 

LIITY ILMAISEKSI NYT