Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Baabelia, y-tunnus 2405380-1, Helsinki

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Joel Takala, joel.takala (at) baabelia.fi

3. Rekisterin nimi

Baabelia.fi-palvelun käyttäjä- ja sidosryhmärekisteri.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Kielipalvelun tarjoajien on rekisteröidyttävä Baabelia:fi:ssä ilmoittaakseen kielipalvelusta. Käyttäjärekisteritietoja käytetään mahdollistamaan palveluntarjoajan ja kielipalvelun etsijöiden välinen kohtaaminen sekä mahdollistamaan palvelun toteuttaminen, kehittäminen, laskuttaminen ja yhteydenpito palveluntarjoajiin. Käyttäjärekisteritietoja käytetään myös tilastollisiin tarkoituksiin ja muihin mahdollisiin palvelua edistäviin tarkoituksiin. Baabelia voi käyttää palvelun toteuttamisessa kolmansia osapuolia.
Muiden käyttäjien osalta rekisteritietoja voidaan käyttää sidosryhmämarkkinointiin, palveluntarjoaja lähettää uutiskirjeitä.
 
Tietosuojakäytäntö on kuvailtu käyttöehdoissa (linkki).

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

  • Sähköpostiosoite sekä muut tunnistautumistiedot
  • Rekisteröidyn yhteystiedot, yrittäjän kyseessä ollessa lisäksi yrityksen yhteystiedot
  • Rekisteröidyn tilaustiedot
  • Rekisteröidyn ja kuluttajien väliset tarjouspyynnöt ja -viestintä
  • Käyttäjien arviot ja kommentit rekisteröidystä palveluntarjoajasta
  • Tapahtuma- ja käyttäjäanalyysitiedot

Rekisteri ei sisällä henkilöiden arkaluonteisia tietoja.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Kielipalveluntarjoajan rekisteröitymistiedot ja myöhemmin muut palveluntarjoajan antamat käyttötiedot. Lisäksi käyttäjien lähettämät viestit, arviot, kommentit ja palaute.

7. Tietojen luovutus ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Palvelun käyttämät palvelimet sijaitsevat EU:n alueella. Tietoja voidaan siirtää sen ulkopuolella oleville palvelimille tallennettavaksi ja käsiteltäväksi rekisterinpitäjän lukuun. Tällaisia palveluja ovat mm. yritysten tuottamat IT-palvelut.

8. Rekisterin suojaus

Rekisteritiedot säilytetään luottamuksellisina. Palvelun ylläpitäjällä ja erikseen määritellyillä henkilöillä on käyttöoikeus rekisterin tietoihin, joihin on pääsy käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

9. Tietojen tarkastusoikeus ja toteaminen

Käyttäjällä on oikeus tarkistaa tietonsa. Kielipalvelujen tarjoaja voi tarkistaa käyttäjärekisterissä olevat tiedot suoraan palvelun verkkosivuilta käyttäjätililtä omista käyttäjärekisteritiedoistaan kirjautumalla sisään palveluun.

10. Tietojen tarkistaminen, korjaaminen ja poistaminen

Kielipalvelujen tarjoaja voi päivittää omat tietonsa suoraan palvelun verkkosivuilta käyttäjärekisteritiedoistaan. Käyttäjätilitietojen poistaminen tulee pyytää palvelun ylläpitäjältä.
Muiden käyttäjien osalta sidosryhmärekisterin tietojen pyyntö tulee toimittaa kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Pyyntöihin vastausaika on pääsääntöisesti 1kk.

Selostetta päivitetään tarpeen mukaan.