Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole käyttäjätiliä? Rekisteröidy nyt

Unohtuiko salasanasi?

Rekisteröityminen kielipalvelun tekijäksi & toimistoksi

Salasana luodaan automaattisesti ja se lähetetään sähköpostiisi. Voit halutessasi vaihtaa salasanan uuteen.

Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Baabelia

2. Rekisteriasioista vastaavan yhteystieto

baabelia (at) baabelia.fi

3. Rekisterin nimi

Baabelia.fi-palvelun käyttäjä- ja sidosryhmärekisteri.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Kielipalvelun tekijöiden on rekisteröidyttävä Baabelia:fi:ssä ilmoittaakseen kielipalvelusta. Rekisteröinti mahdollistaa yhteydenpidon ja kielipalveluprofiilien ylläpidon sivustolla. Myös kielipalveluja tarvitsevat kuluttajat rekisteröityvät sivustolle tarjouspyynnön/ilmoituksen jättämisen yhteydessä, jotta he pääsevät muokkaamaan, poistamaan tai uusimaan ilmoituksensa. Käyttäjärekisteritietoja käytetään mahdollistamaan tekijöiden ja kielipalvelujen tarvitsijoiden, kuluttajien, välinen kohtaaminen sekä mahdollistamaan palvelun toteuttaminen, kehittäminen, laskuttaminen ja yhteydenpito. Rekisteröidyt lisätään myös uutiskirjeen saajien joukkoon. Rekisteritietoja käytetään lisäksi tilastollisiin tarkoituksiin ja muihin mahdollisiin palvelua edistäviin tarkoituksiin. Baabelia voi käyttää palvelun toteuttamisessa kolmansia osapuolia.
Muidenkin käyttäjien osalta rekisteritietoja voidaan käyttää sidosryhmämarkkinointiin, mm. palveluntarjoaja voi lähettää uutiskirjeitä.

Tietosuojakäytäntö on kuvailtu käyttöehdoissa (linkki).

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

  • Sähköpostiosoite sekä muut tunnistautumistiedot
  • Rekisteröidyn yhteystiedot, yrittäjän kyseessä ollessa lisäksi yrityksen yhteystiedot
  • Rekisteröidyn tilaustiedot
  • Tekijöiden ja kuluttajien väliset tarjouspyynnöt ja -viestintä
  • Käyttäjien arviot ja kommentit rekisteröidystä palveluntarjoajasta
  • Tapahtuma- ja käyttäjäanalyysitiedot

Baabelia-sivusto ei kysy eikä kerää henkilöiden arkaluonteisia tietoja kuten henkilötunnuksia.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Kielipalvelun tekijöiden rekisteröitymistiedot ja myöhemmin muut palveluntarjoajan antamat käyttötiedot. Lisäksi kuluttajien rekisteröitymistiedot, lähettämät viestit, arviot, kommentit ja palaute.

7. Tietojen luovutus ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Palvelun käyttämät palvelimet sijaitsevat EU:n alueella. Tietoja voidaan siirtää sen ulkopuolella oleville palvelimille tallennettavaksi ja käsiteltäväksi rekisterinpitäjän lukuun. Tällaisia palveluja ovat mm. yritysten tuottamat IT-palvelut.

8. Rekisterin suojaus

Rekisteritiedot säilytetään luottamuksellisina. Palvelun ylläpitäjällä ja erikseen määritellyillä henkilöillä on käyttöoikeus rekisterin tietoihin, joihin on pääsy käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

9. Tietojen tarkastusoikeus ja toteaminen

Käyttäjällä on oikeus tarkistaa tietonsa. Kielipalvelujen tekijä voi tarkistaa käyttäjärekisterissä olevat tiedot suoraan palvelun verkkosivuilta käyttäjätililtä omista tiedoistaan kirjautumalla sisään palveluun. Samoin kuluttaja voi tarkistaa omat tietonsa palvelun verkkosivuilta kirjautumalla sisään palveluun.

10. Tietojen tarkistaminen, korjaaminen ja poistaminen

Kielipalvelujen tekijä voi päivittää omat tietonsa suoraan palvelun verkkosivuilta omista tiedoistaan, samoin voi tehdä myös kuluttaja. Käyttäjätilitietojen poistaminen tulee pyytää palvelun ylläpitäjältä.
Muiden käyttäjien osalta sidosryhmärekisterin tietojen pyyntö tulee toimittaa kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Pyyntöihin vastausaika on mahdollisimman pian, enintään noin 1kk.

Selostetta päivitetään tarpeen mukaan.