Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole käyttäjätiliä? Rekisteröidy nyt

Unohtuiko salasanasi?

Rekisteröityminen kielipalvelun tekijäksi & toimistoksi

Salasana luodaan automaattisesti ja se lähetetään sähköpostiisi. Voit halutessasi vaihtaa salasanan uuteen.

Photo

Vera Välimäki

Av-kääntäjä, Asioimistulkki


Turku LinkedIn Verkkosivut

englanti-suomi-englantiitalia-suomiranska-suomi


KääntäjäOikolukijaTulkki

Erikoisalat:

Minulla on kokemusta useista erikoisaloista ja valmistaudun aina töihini huolellisesti, jotta viestintä sujuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Kielipalvelun alat:

Asioimistulkki
Oikeustulkki
Konferenssitulkki
Av-kääntäjä

Palvelu ja saatavuus:

Heti (mikäli vain aikatauluuni sopii)
Yrityksen nimi: Välimäki Vera
Oikolukupalvelu: Kyllä
Äidinkieli: suomi

Puhelinnumero: Numero näkyy sisään kirjautuneelle käyttäjälle: Kirjaudu/rekisteröidy

Etsitkö koulutettua ja kokenutta kieliammattilaista?

Olen koulutukseltani konferenssitulkki (EMCI, European Masters in Conference Interpreting) ja filosofian maisteri. Olen työskennellyt vuodesta 2008 asti tulkkina ja kääntäjänä, tarkemmin sanottuna asioimis-, oikeus-, neuvottelu- ja konferenssitulkkina, audiovisuaalisena kääntäjänä (“televisiotekstitys” ja dubbauskäännökset), oikolukijana sekä kielikonsulttina. Hallitsen sekä konsekutiivi- että simultaanitulkkauksen ja osaan auttaa asiakasta valitsemaan toimivimman tulkkaustekniikan tilanteesta riippuen. Työskentelen pääosin Turun alueella, mutta matkustan myös tarvittaessa. Työskentelen mieluiten verokortilla, mutta voin myös laskuttaa osuuskunnan kautta.

Työkieleni ovat suomi (äidinkieli), englanti (B eli kumpaankin suuntaan fi-en-fi) ja ranska ja italia (C eli vieraasta kielestä äidinkieleen). Tulkkaan ja käännän myös satunnaisesti suuntiin suomi-italia, suomi-ranska, mikäli olen olosuhteiden puitteissa varma pystyväni laadukkaaseen työhön. Olen perehtynyt useisiin aihepiireihin, mm. laki- ja markkinointikieli, taiteet ja musiikki, kulttuuri, lapsi-, terveys-, maahanmuutto- ja poliisiasiat. Olen luonteeltani huolellinen, luova ja luotettava. Noudatan ehdottomasti tulkin ammattisäännöstöä ja valmistaudun tulkkauksiin huolella ja luottamuksellisesti. Samoin audiovisuaalisessa kääntämisessä panostan laatuun ja pidän kiinni sovituista aikarajoista.

Lisää osaamisestani: https://fi.linkedin.com/in/veravalimaki

Referenssit:

Tulkkausasiakkainani ovat olleet mm. hovi- ja käräjäoikeudet, poliisi, lääkärit, yritykset, maahanmuuttovirasto.

Koulutus

-

Filosofian maisteri (pääaine: ranskan kieli ja kulttuuri, sivuaineet: italian kieli ja kulttuuri, aineenopettajan pedagogiset opinnot), EMCI-konferenssitulkki (vuoden mittainen maisterinopintojen jälkeinen erikoistumiskoulutus)

Kokemus

-

Olen työskennellyt vuodesta 2008 asti konferenssi-, neuvottelu-, oikeus- ja asioimistulkkina sekä av-kääntäjänä. Hallitsen konsekutiivi- ja simultaanitulkkauksen, ja minulla on av-kääntäjän työvälineistö, jota käytän päivittäin.


Siirry hakusivulle »

Haluatko tavoittaa useat tekijät?

Jätä avoin yhteydenottopyyntö kerralla kaikille sopiville tekijöille: Jätä ilmoitus