Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole käyttäjätiliä? Rekisteröidy nyt!

Unohtuiko salasanasi?

Rekisteröityminen kielipalvelun tekijäksi & toimistoksi

Salasana luodaan automaattisesti ja se lähetetään sähköpostiisi. Voit halutessasi vaihtaa salasanan uuteen.

Photo

Tiina Junno

Asiatekstikääntäjä


Helsinki

englanti-suomi-englanti


KäännöspalveluOikolukupalvelu

Yhteydenotto

Yhteydenotto

  Jätä tarjouspyyntö

  Ota yhteyttä suoraan. Tämä viesti lähetetään vain tälle tekijälle ja viesti ei näy julkisesti. Yhteydenottoa ei saa käyttää mainostarkoituksiin.


  Asiani on
  KäännösTulkkausOikolukuJokin muu asia

  Milloin viimeistään asia pitää olla valmis (voit jättää myös tyhjäksi)

  *Baabelia ei ota vastuuta kielipalveluprofiilien tietojen oikeellisuudesta. Tiedot perustuvat tekijöiden antamiin tietoihin.

  Erikoisalat:

  kestävä kehitys, globaalikasvatus, ilmastonmuutos, reilu kauppa, eettinen ja ekologinen kauppa, ympäristönsuojelu, uusiutuvat energiat, kulttuuri, taide, humanistiset ja yhteiskuntatieteet

  Kielipalvelun alat:

  Asiatekstikääntäjä

  Palvelu ja saatavuus:

  Heti (mikäli vain aikatauluuni sopii)
  Laskutus: Laskutuspalvelun y-tunnuksen kautta
  Palveluntarjoajan rooli: Yksityinen tai yritys

  Puhelinnumero: Näkyy vain sisään kirjautuneille käyttäjille. Jätä tarjouspyyntö/ilmoitus tai rekisteröidy.

  Käännän pääasiallisesti seuraaviin aihepiireihin liittyviä sisältöjä: kestävä kehitys, globaalikasvatus, ilmastonmuutos, kehitysyhteistyö ja reilu kauppa, eettinen ja ekologinen kauppa, ympäristönsuojelu ja uusiutuvat energiat, kulttuuri ja taide, matkailu, humanistiset ja yhteiskuntatieteet.

  Koulutus

  FM (englantilainen filologia)

  Kokemus

  -

  Olen toiminut kielten parissa eri sektoreilla noin 15 vuotta. Teen käännöksiä sekä julkiselle että yksityiselle puolelle, mm. kulttuuri- ja taideala, projektikohtaisesti yliopistot, taideprojektit, matkailun markkinointimateriaalit, humanististen alojen tutkimuskirjallisuus, akateemiset tutkimussuunnitelmat (erityisesti humanistiset ja yhteiskuntatieteelliset alat), luontoon ja ympäristöön liittyvät asiatekstit, kestävän kehityksen sisällöt (esim. ilmastonmuutos, kestävyyskriisi), globaalikasvatukseen liittyvät sisällöt. Kirjoitan myös englanninkielisiä artikkeleita ja käännän tarvittaessa tekstiä Global Senses -verkkosivustolle, joka tutkimusmatkailee ekologisen kestävän kehityksen ja kulttuurin risteyskohdissa.