Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole käyttäjätiliä? Rekisteröidy nyt!

Unohtuiko salasanasi?

Rekisteröityminen kielipalvelun tekijäksi & toimistoksi

Salasana luodaan automaattisesti ja se lähetetään sähköpostiisi. Voit halutessasi vaihtaa salasanan uuteen.

Photo

Tiina Junno

Asiatekstikääntäjä,


Helsinki

englanti-suomi-englanti


KäännöspalveluOikolukupalvelu

Erikoisalat:

kestävä kehitys, globaalikasvatus, ilmastonmuutos, reilu kauppa, eettinen ja ekologinen kauppa, ympäristönsuojelu, uusiutuvat energiat, kulttuuri, taide, humanistiset ja yhteiskuntatieteet

Kielipalvelun alat:

Asiatekstikääntäjä

Palvelu ja saatavuus:

Heti (mikäli vain aikatauluuni sopii)
Laskutus: Laskutuspalvelun y-tunnuksen kautta
Äidinkieli: suomi
Palveluntarjoajan rooli: Yksityinen tai yritys

Puhelinnumero: Näkyy vain sisään kirjautuneille käyttäjille. Ilmoittaja: saat tunnukset ilmoituksen/tarjouspyynnön jättämisen yhteydessä.

Käännän pääasiallisesti seuraaviin aihepiireihin liittyviä sisältöjä: kestävä kehitys, globaalikasvatus, ilmastonmuutos, kehitysyhteistyö ja reilu kauppa, eettinen ja ekologinen kauppa, ympäristönsuojelu ja uusiutuvat energiat, kulttuuri ja taide, matkailu, humanistiset ja yhteiskuntatieteet.

Koulutus

FM (englantilainen filologia)

Kokemus

-

Olen toiminut kielten parissa eri sektoreilla noin 15 vuotta. Teen käännöksiä sekä julkiselle että yksityiselle puolelle, mm. kulttuuri- ja taideala, projektikohtaisesti yliopistot, taideprojektit, matkailun markkinointimateriaalit, humanististen alojen tutkimuskirjallisuus, verkkosivujen käännökset, akateemiset tutkimussuunnitelmat (erityisesti humanistiset ja yhteiskuntatieteelliset alat), luontoon ja ympäristöön liittyvät asiatekstit, kestävän kehityksen sisällöt (esim. ilmastonmuutos, kestävyyskriisi), globaalikasvatukseen liittyvät sisällöt. Kirjoitan myös englanninkielisiä artikkeleita ja käännän tarvittaessa tekstiä Global Senses -verkkosivustolle, joka tutkimusmatkailee ekologisen kestävän kehityksen ja kulttuurin risteyskohdissa.