Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole käyttäjätiliä? Rekisteröidy nyt!

Unohtuiko salasanasi?

Rekisteröityminen kielipalvelun tekijäksi & toimistoksi

Salasana luodaan automaattisesti ja se lähetetään sähköpostiisi. Voit halutessasi vaihtaa salasanan uuteen.

Erikoisalat:

verkkokurssit, blogitekstit, verkkokauppa, verkkosivu, asiakasviestintä, biologia, biokemia, tiede, kemia, tekniikka, tieteelliset julkaisut, väitöskirjat, opinnäytetyöt,

Kielipalvelun alat:

Palvelu ja saatavuus:

Heti (mikäli vain aikatauluuni sopii)
Yrityksen nimi: Merja Rossi-Lindholm
Oikolukupalvelu: Kyllä
Äidinkieli: Suomi

Puhelinnumero: Näkyy vain sisään kirjautuneille käyttäjille. Ilmoittaja, olet saanut/saat tunnukset ilmoituksen tai tarjouspyynnön jättämisen yhteydessä. Kirjaudu sisään

Autan yrittäjiä kansainvälistymään kääntämällä esimerkiksi verkkokursseja, verkkosivuja, verkkokauppoja sekä blogeja. Lisäksi voin auttaa englanninkielisen asiakaspalvelun ja viestinnän aloittamisessa. Tiedetaustani takia minulta kysytään myös esimerkiksi opinnäytetöiden ja tiedeartikkelien kielenkorjausta ja osaamiseni on käytettävissäsi.

Tarjouspyynnön lähetät helposti myös sivustoni kautta tai sähköpostilla. En ota vastaan todella kiireisiä töitä puhelimitse aikaeron vuoksi, sillä toistuvat tilaukset esimerkiksi blogiasiakkailta ovat aikataulussani etusijalla. Jos haluat tiimiisi kääntäjän, joka on kiinnostunut projektistasi ja tarpeistasi ja käyttää itse englantia päivittäin, kuulen mielelläni suunnitelmistasi! Voimme keskustella myös puhelimitse tai vaikkapa skypen välityksellä, mutta parhaiten se onnistuu, kun sovit kanssani ensin ajan sähköpostitse.

Koulutus

-

Olen valmistunut tohtoriksi Oxfordin yliopistolta vuonna 2015, lisäksi Maisterin tutkinto Imperial College London sekä BSc kandidaatintutkinto Royal Holloway University of London.

Kokemus

-

Olen asunut Englannissa yli 10 vuotta ja työskennellyt siellä vuodesta 2009 lähtien. Työssäni olen tuottanut julkaistavaa tekstiä englanniksi, opettanut sekä käyttänyt englantia muutoin työkielenäni. Ammatiltani olen ollut tutkija ja tätä kautta tehnyt sekä tekstien muokkausta että kielenkorjausta. Singaporeen muuton myötä aloitin oman toiminimen kautta päätoimisesti kääntämisen 2017 keskittyen etenkin verkkokurssien ja blogien kääntämiseen. Löysin työni yrittäjien löytäessä minut ja suurin anti itselleni onkin auttaa sinua eteenpäin kehittymään ja kansainvälistymään osana tiimiäsi. Saan edelleen kyselyitä ottaa vastaan tiedeteksteihin ja opinnäytetöihin kuten väitöskirjoihin liittyviä toimeksiantoja ja mielelläni jaan osaamiseni tiedealalta kanssasi. Otathan kuitenkin huomioon työn vaatiman ajan. Toistuvat tilaukset kuten verkkokurssien osat sekä blogiartikkelit ovat minulle aina etusijalla aikatauluttaessani töitä, joten jos palautukseen on muutama päivä, en välttämättä voi ottaa toimeksiantoa vastaan.