Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole käyttäjätiliä? Rekisteröidy nyt

Unohtuiko salasanasi?

Rekisteröityminen kielipalvelun tekijäksi & toimistoksi

Salasana luodaan automaattisesti ja se lähetetään sähköpostiisi. Voit halutessasi vaihtaa salasanan uuteen.

Photo

Merja Ferahyan

Asiatekstikääntäjä, Asioimistulkki


70800 Kuopio LinkedIn Verkkosivut

saksa-suomi


KääntäjäOikolukijaTulkki/etätulkki


Suora yhteys Kysy hinnat Nopea asiointi


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

  Jätä tarjouspyyntö tälle tekijälle. Se on maksutonta. Tiedustele esimerkiksi työn hintaa ja aikataulua. Viesti ei näy julkisesti. Sen saa vain tämä tekijä.


  Asia on
  KäännösTulkkaus (esim. Zoom, Teams, Google Meet)OikolukuKielenopetusJokin muu asia

  Milloin asia pitää olla valmis (voit jättää myös tyhjäksi)

  Baabelia ei ota vastuuta kielipalveluprofiilin tietojen oikeellisuudesta. Tiedot perustuvat tekijän antamiin tietoihin. Mikäli kaipaaat lisätietoja tekijästä, kysy niitä suoraan häneltä.

  Erikoisalat:

  Vienti- ja tuontikauppa, kaupalliset kirjeet, Saksan hyvä maantieteellinen tuntemus, gastronomia ja luomuviinialan tuntemusta, desing-korujen jälleenmyynti ja MLM-organisaatio, kouluttaminen ja tiiminjohtaminen.
  BtoB myynti, teknisten sanastojen ymmärtäminen.

  Kielipalvelun alat:

  Asioimistulkki
  Oikeustulkki
  Konferenssitulkki
  Asiatekstikääntäjä
  Av-kääntäjä

  Palvelu ja saatavuus:

  Heti (mikäli vain aikatauluuni sopii)
  Yrityksen nimi: Toiminimi Merja Ferahyan
  Oikolukupalvelu: Kyllä
  Äidinkieli: suomi

  Puhelinnumero: Numero näkyy sisään kirjautuneelle käyttäjälle. Jätä ilmoitus ja saat tunnukset sivustolle: Jätä ilmoitus

  Tulkkaan ja käännän molempii suuntiin suomi-saksa-suomi, myös englanti-saksa-suomi tulkkausta. 20-v Saksa kotimaana, jonka jälkeen 5 v saksalaisyritykselle Suomessa etätyössä. Asioimistulkki: tulkkaukset sosiaalitoimistoille, lääkäreille ja kouluille. Kokemusta oikeustulkkauksesta.Puhelintulkkausta.
  Liikeneuvottelut ja messut.
  Käännöstehtävät: kokemusta IT -alalta ohjelmointisanaston käännöstyö, käyttöohjeet, asennusohjeet, nettisivustot, uutiskirjeet, tiedotteet, tuotekuvaukset, sosiaalinen media, mainokset.
  Toimitusjohtajan assistentti ja tulkki autoalalla. (Mercedes Benz/Daimler).
  Valmis matkustamaan myös ulkomailla.

  Referenssit :

  Oulan tulkkauskeskus, Joensuun tulkkikeskus, Pohjois-Karjalan keskussairaala psykiatria, Kuopion sosiaalitoimisto, Iisalmen käräjäoikeus, Joensuun käräjäoikeus, Saksassa Koblenz korkein oikeus, Mainz käräjäoikeus, Weinwelt Langefeld Saksa, UEF Yliopiston germanistic-opinnäytetyö, Nettitieto, Energetix Bingen GmbH, Telespro Finland Oy, Messe Frankfurt tulkkina Kuitukuu Oy:lle, Messe Wels, Itävalta, SPY Saarijärvi kehitys-markkinointiprojekti, Auto Remes:tullaus-ja autonostoasiakirjat. Sasmox Oy, Member of Byggma Group Ltd.

  Koulutus

  -

  Kokki. merkonomi, ulkomaankaupan osaaja, kauppatieteen opintoja avoimessa yliopistossa, ulkomaan työkokemusta n 18-v

  Kokemus

  -

  Myynnin alalla yli 20 v. Esimieskokemusta. Ravintola-alalla n. 10 v. Yrittäjänä oma kahvila Saksassa ja MLM-alalla tiimipäällikkönä sekä free-lancer tulkkina. Vienti-ja tuontikauppakokemusta yht.noin 6 vuotta.
  20-v Saksa kotimaana, jonka jälkeen 5-v saksalaisyritykselle Suomessa etätyössä kouluttajana ja asiakaspalvelussa.. Asioimistulkki:tulkkaukset sosiaalitoimistoille, lääkäreille ja kouluille. Oikeustulkkina kokemusta. Puhelintulkkausta.
  Liikeneuvottelut ja messut.
  Käännökset ja kokemusta IT -ala ohjelmointisanaston käännöstyö, käyttöohjeet, asennusohjeet, nettisivustot, uutiskirjeet, tiedotteet, tuotekuvaukset, sosiaalinen media, mainokset.
  Yksityis-sihteerinä matkoilla tulkkauskokemusta autoalalta(Mercedes Benz/Daimler).
  Valmis matkustamaan myös ulkomailla.


  Siirry hakusivulle » Kääntäjä, Tulkki, Oikolukija, Kielenopettaja


  Haluatko tavoittaa kerralla useat tekijät?

  Avoimella yhteydenottopyynnöllä tavoitat myös tekijät, joilla ei ole palveluprofiilia. Kieliparista riippuen saat useita tarjouksia, joita voit vertailla keskenään. Tarjoukset lähetetään sähköpostiisi. Ne myös kootaan yhteen näkymään Baabeliaan käyttäjätilillesi.
  Jätä tarjouspyyntö kaikille »