Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole käyttäjätiliä? Rekisteröidy nyt!

Unohtuiko salasanasi?

Rekisteröityminen kielipalvelun tekijäksi & toimistoksi

Salasana luodaan automaattisesti ja se lähetetään sähköpostiisi. Voit halutessasi vaihtaa salasanan uuteen.

Photo

Laura Garcia Aspegren

Asiatekstikääntäjä, Asioimistulkki


Bayreuth, Saksa LinkedIn Verkkosivut

espanja-suomisuomi-saksa-suomi


KäännöspalveluOikolukupalveluTulkkauspalvelu

Erikoisalat:

Matkailu ja markkinointi (esim. matkaoppaat/-esitteet, matkailufirmojen nettisivut), kasvatus ja opetus (esim. erilaiset oppimateriaalit), kaunokirjallisuus

Kielipalvelun alat:

Asioimistulkki
Asiatekstikääntäjä
Kaunokirjallisuuden kääntäjä

Palvelu ja saatavuus:

Heti (mikäli vain aikatauluuni sopii)
Oikolukupalvelu: Kyllä
Äidinkieli: Suomi ja espanja

Puhelinnumero: Näkyy vain sisään kirjautuneille käyttäjille. Ilmoittaja: saat tunnukset ilmoituksen/tarjouspyynnön jättämisen yhteydessä.

Olen 28-vuotias aloitteleva freelancer-kääntäjä. Ensimmänen äidinkieleni on suomi ja toinen espanja. Olen kasvanut siis kaksikielisessä perheessä, jossa kotikielinä olivat sekä suomi että espanja. Myös saksan kielen taitoni ovat erinomaiset, sillä olen valmistunut filosofian maisteriksi pääaineenani Germaaninen filologia. Ammatiltani olen saksan kielen aineenopettaja. Vaihto-opiskeluvuosi sekä useat työpaikat (käännöstyöt, opetustyöt, matkailuneuvonta) Saksassa ovat vahvistaneet kielitaitoani entisestään. Tällä hetkellä asun Saksassa, jossa arkikieleni on pääasiassa saksa. Puhun myös sujuvaa englantia ja kohtalaisen hyvää ruotsia.

Kääntäminen: tarjoan asiatekstikäännöksiä kielipareissa saksa-suomi-saksa sekä espanja-suomi. Erikoisalaani ovat matkailu ja markkinointi, kasvatus ja opetus sekä myös kaunokirjalliset tekstit.

Oikoluku: tarjoan oikolukua seuraavissa kielipareissa: saksa-suomi, espanja-suomi sekä englanti-suomi.

Tulkkaus: Tarjoan mielelläni myös tulkkauspalveluita, kuten esimerkiksi tulkkausta messuilla, erilaisissa tapahtumissa tai viranomaisten kanssa asioidessa.

Referenssit:

Bayreuth Marketing & Tourismus GmbH
ski-france.com GmbH

Koulutus

-

FM Oulun yliopisto (2017): Germaaninen filologia (pääaine), pedagogiset opinnot (sivuaine)
FK Oulun yliopisto (2015): Germaaninen filologia (pääaine), kääntämisen sivuainekokonaisuus, Pohjoismainen filologia, pedagogiset opinnot (sivuaineet)

Kokemus

-

Olen toiminut kääntäjänä (saksa-suomi) saksalaisessa matkailufirmassa vuosina 2015-2018, pääasiassa yrityksen nettisivujen kääntämistä. Lisäksi olen kääntänyt matkailuesitteitä saksasta suomeen. Opinnoissani olen tehnyt lisäksi useita käännöskursseja kaunokirjallisuuteen.