Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole käyttäjätiliä? Rekisteröidy nyt

Unohtuiko salasanasi?

Rekisteröityminen kielipalvelun tekijäksi & toimistoksi

Salasana luodaan automaattisesti ja se lähetetään sähköpostiisi. Voit halutessasi vaihtaa salasanan uuteen.

Photo

Kirsi Rinta

Asiatekstikääntäjä,


Laitila LinkedIn Verkkosivut

englanti-suomi-englantiruotsi-suomi-ruotsisaksa-suomi


MentoriOikolukijaTulkki


Suora yhteys Kysy hinnat Nopea asiointi


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

  Jätä yhteydenotto tälle tekijälle. Tiedustele esim. työn hintaa ja aikataulua. Viesti ei näy julkisesti. Sen saa vain tämä tekijä. Vastausaika on yleensä 1–2 päivää.

  Asia on
  KäännösTulkkaus/etätulkkausOikolukuKielenopetusMentorointiJokin muu asia

  Milloin asia pitää olla valmis (voit jättää myös tyhjäksi)

  • Baabelia ei ota vastuuta kielipalveluprofiilin tietojen oikeellisuudesta. Emme myöskään ole osapuolena toimeksiannoissa.

  • Mikäli asiallasi on kiire, soita suoraan tekijälle! Katso puhelinnumerot

  Erikoisalat:

  Tekniikka, sähkö, kemia ja yleinen

  Kielipalvelun alat:

  Asiatekstikääntäjä

  Palvelu ja saatavuus:

  Sopimuksen mukaan
  Yrityksen nimi: KR-Manuaali Ky
  Oikolukupalvelu: Kyllä

  Puhelinnumero: Onko asiallasi kiire?

    Katso tiedot

  Toimimme eri kieliparin omaavien vakituisten kääntäjien voimin. Meillä on laaja osaaminen ja ammattitaito erilaisissa julkaisuissa tarvittavien ohjelmien käytöstä. Tekniikan osa-alueet ovat meille tuttuja, joten eri alojen sanastot ja termit ovat hyvin “hanskassa”. Kääntäminen ei ole vain pelkkää sanojen kääntämistä. Kääntäjällä täytyy olla käsitys siitä, millaiset ihmiset käännöstä lukevat ja kuinka he sen ymmärtävät. Siksi käännettävää tekstiä joudutaan usein stilisoimaan,kuitenkin niin, että alkuperäisen tekstin asiasisältö ei muutu. Varsinkin käyttöohjeissa on kääntäjän aina osattava hypätä loppukäyttäjän housuihin ja miettiä, osaisinko juuri minä käyttää tuotetta käyttöohjeiden mukaisella tavalla. Samaten itse laitteiden tuntemus on A ja O käyttöohjeiden kääntämisen aikana. On mahdotonta kääntää tietyn laitteen käyttöohjetta, jos itse laitetuntemus ja alan termit puuttuvat. Tämän takia emme ota vastaan sellaisia toimeksiantoja laitteiden tai järjestelmien käännöstöistä, joita emme tunne ja jotka ovat meidän osaamisalueemme ulkopuolella. Meidän pääkäännösalueet ovat sähkö, automaatio, mekaniikka, hydrauliikka, pneumatiikka ja mekaaninen työstö. Toki teemme aivan normaaleja yleisalan tekstejä ja pienlaitteisiin liittyviä tekstejä. Tekstit, jotka sisältävät juridisen alueen sisältöä ovat poissuljettuja.

  Itse käyttöohjeiden luomisessa alusta alkaen käytämme tarvittaessa muiden ammattilaisten, kuten esim. sähköpiirtäjien tai konesuunnittelijoiden apua.

  Pienen yrityksen voimin on helpompi olla “joustava” asiakkaiden kanssa. Työajat ovat itse säädeltävissä, joten työt tehdään aina aikataulujen puitteissa. Luvatuista aikatauluista pidetään aina kiinni.

  100 % luottamus asiakkaiden kanssa on erittäin tärkeä kriteeri etätyön tekijöillä. Kaikki asiat pysyvät aina toimeksiantajan ja työntekijän välisinä tietoina. Työntekijällä on vaitiolovelvollisuus työssään tietoonsa tulevista asioista.

  Referenssit :

  Volvo cars
  Hitachi-työkoneet
  Atlas Copco (jatkuva käännössopimus)
  BHP Billiton

  Koulutus

  -

  MA

  Kokemus

  -

  Käännöskokemus vuodesta 1989

  Päivitetty: 30.09.2023

  Siirry hakusivulle »

  Kääntäjä, Tulkki, Oikolukija, Kielenopettaja, Mentori


  Kielten osaaja: Tee oma palveluprofiili

  Auta asiakkaita löytämään palvelusi. Saat uusia työmahdollisuuksia. Aloita nyt »