Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole käyttäjätiliä? Rekisteröidy nyt

Unohtuiko salasanasi?

Rekisteröityminen kielipalvelun tekijäksi & toimistoksi

Salasana luodaan automaattisesti ja se lähetetään sähköpostiisi. Voit halutessasi vaihtaa salasanan uuteen.

Photo

Heidi Rannisto-Jolma

Asiatekstikääntäjä, Asioimistulkki


Jolmantie 22, 95700 Pello, Suomi LinkedIn Verkkosivut

englanti-suomi-englantinorja-suomiruotsi-suomi-ruotsisaksa-suomi-saksa


KääntäjäOikolukijaTulkki/etätulkki


Suora yhteys Kysy hinnat Nopea asiointi


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

  Jätä tarjouspyyntö tälle tekijälle. Se on maksutonta. Tiedustele esimerkiksi työn hintaa ja aikataulua. Viesti ei näy julkisesti. Sen saa vain tämä tekijä.


  Asia on
  KäännösTulkkaus/etätulkkausOikolukuKielenopetusJokin muu asia

  Milloin asia pitää olla valmis (voit jättää myös tyhjäksi)

  Baabelia ei ota vastuuta kielipalveluprofiilin tietojen oikeellisuudesta. Tiedot perustuvat tekijän antamiin tietoihin. Mikäli kaipaaat lisätietoja tekijästä, kysy niitä suoraan häneltä.

  Kielipalvelun alat:

  Asioimistulkki
  Asiatekstikääntäjä
  Kaunokirjallisuuden kääntäjä

  Palvelu ja saatavuus:

  Heti (mikäli vain aikatauluuni sopii)
  Yrityksen nimi: HeiDisain
  Oikolukupalvelu: Kyllä

  Puhelinnumero: Numero näkyy sisään kirjautuneelle käyttäjälle. Jätä ilmoitus ja saat tunnukset sivustolle: Jätä ilmoitus

  Käännöspalveluja kielipareilla suomi-saksa-suomi, suomi-englanti-suomi ja suomi-ruotsi-suomi. Käännän tarvittaessa myös norjan kielestä suomeksi.

  Mainostekstit, artikkelit, turvallisuusohjeet, käyttöohjeet, yksityiset kirjeet ja liikekirjeenvaihto, tuontiin ja vientiin liittyvä kirjeenvaihto. Myös kaunokirjalliset käännöstoimeksiannot otetaan mielihyvin vastaan. Toimitan pyynnöstä näytekäännöksen.

  Referenssit :

  TEK-MUR Tekninen Muuraus Oy, Pellopuu Oy, Pellon kunta (matkailusivujen saksankielinen versio), opastuksia saksan, englannin ja ruotsin kielellä Tornionlaakson alueella (Meri-Lappi) vuosina 2009-2015

  Koulutus

  -

  yo-merkonomi 1983, useita lisäkoulutuksia mm. matkailuoppaan ammattitutkinto 2013, Monikielinen liiketoimintaosaaja 1.12.2011 – 16.12.2012 Helsingin yliopisto ja Koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia,

  Kokemus

  -

  Itsenäisissä työtehtävissä eri yrityksissä pääasiassa saksan ja englannin kielellä, sekä käännöstoimeksiantoja. Lyhyitä käännöstehtäviä ruotsista ja norjasta suomen kielelle. Enimmäkseen käännöstöitä, yksi kokemus tulkkaamisesta (ruotsista suomeen)


  Siirry hakusivulle » Kääntäjä, Tulkki, Oikolukija, Kielenopettaja


  Haluatko tavoittaa kerralla useat tekijät?

  Avoimella yhteydenottopyynnöllä tavoitat myös tekijät, joilla ei ole palveluprofiilia. Kieliparista riippuen saat useita tarjouksia, joita voit vertailla keskenään. Saat tarjoukset sähköpostiisi ja ne myös kootaan käyttäjätilillesi.
  Jätä tarjouspyyntö kaikille »