Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole käyttäjätiliä? Rekisteröidy nyt

Unohtuiko salasanasi?

Rekisteröityminen kielipalvelun tekijäksi & toimistoksi

Salasana luodaan automaattisesti ja se lähetetään sähköpostiisi. Voit halutessasi vaihtaa salasanan uuteen.

Photo

Hanna Mäkipää

Asiatekstikääntäjä,


Vaasa, Suomi LinkedIn Verkkosivut

suomi-ruotsi


Kääntäjä


Suora yhteys Kysy hinnat Nopea asiointi


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

  Jätä tarjouspyyntö tälle tekijälle. Se on maksutonta. Tiedustele esimerkiksi työn hintaa ja aikataulua. Viesti ei näy julkisesti. Sen saa vain tämä tekijä.


  Asia on
  KäännösTulkkaus/etätulkkausOikolukuKielenopetusJokin muu asia

  Milloin asia pitää olla valmis (voit jättää myös tyhjäksi)

  Baabelia ei ota vastuuta kielipalveluprofiilin tietojen oikeellisuudesta. Tiedot perustuvat tekijän antamiin tietoihin. Mikäli kaipaaat lisätietoja tekijästä, kysy niitä suoraan häneltä.

  Erikoisalat:

  Asiakaslehdet, elintarvikkeet, kulttuuri, käyttöohjeet, lehdistötiedotteet, mainonta ja markkinointi, matkailu, musiikki, psykologia, sosiaali- ja terveysala, taide, uutiskirjeet, vakuutukset, ympäristö, yhteiskunta, yritysviestinä

  Kielipalvelun alat:

  Asiatekstikääntäjä

  Palvelu ja saatavuus:

  Heti (mikäli vain aikatauluuni sopii)
  Yrityksen nimi: Lingvia Translations
  Oikolukupalvelu: Ei
  Äidinkieli: Ruotsi

  Puhelinnumero: Numero näkyy sisään kirjautuneelle käyttäjälle. Jätä ilmoitus ja saat tunnukset sivustolle: Jätä ilmoitus

  Yli kymmenen vuoden käännöskokemuksen omaavana täysin kaksikielisenä ammattikääntäjänä tarjoan ammattitaitoisia kieli- ja käännöspalveluja sinulle, joka arvostat laatua, nopeutta ja henkilökohtaista palvelua. Käännöstoimintani kattaa kaikenlaiset toimeksiannot yleiskielisistä teksteistä erikoisterminologian hallintaa edellyttäviin ammattiteksteihin.

  Toimin täysipäiväisenä kääntäjänä omassa syksyllä 2007 perustetussa yhden hengen käännöstoimistossani nimeltä Lingvia Translations (www.lingvia.fi). Käännän asiatekstejä.

  Koulutus

  -

  Olen filosofian maisteri Vaasan yliopistosta. Opintoihin sisältyi kielten ja kääntämisen opintoja sekä kehityspsykologiaa ja musiikkia.

  Kokemus

  -

  Olen työskennellyt kääntäjänä mm. tekstitoimisto Samtext Finlandissa Helsingissä, Euroopan parlamentissa Luxemburgissa sekä freelancekääntäjänä. Ennen täysipäiväiseksi kääntäjäksi ryhtymistä olen lisäksi toiminut kieltenopettajana sekä tutkijana.


  Siirry hakusivulle » Kääntäjä, Tulkki, Oikolukija, Kielenopettaja


  Haluatko tavoittaa kerralla useat tekijät?

  Avoimella yhteydenottopyynnöllä tavoitat myös tekijät, joilla ei ole palveluprofiilia. Kieliparista riippuen saat useita tarjouksia, joita voit vertailla keskenään. Saat tarjoukset sähköpostiisi ja ne myös kootaan käyttäjätilillesi.
  Jätä tarjouspyyntö kaikille »