Kirjaudu sisään

Eikö sinulla ole käyttäjätiliä? Rekisteröidy nyt

Unohtuiko salasanasi?

Rekisteröityminen kielipalvelun tekijäksi & toimistoksi

Salasana luodaan automaattisesti ja se lähetetään sähköpostiisi. Voit halutessasi vaihtaa salasanan uuteen.

Erikoisalat:

Asioimistulkkaukset ja asiakirjojen käännökset

Kielipalvelun alat:

Asioimistulkki
Asiatekstikääntäjä

Palvelu ja saatavuus:

Heti (mikäli vain aikatauluuni sopii)
Yrityksen nimi: Mumkin - Arabian kielen tulkkaus- ja käännöspalvelut
Oikolukupalvelu: Kyllä
Äidinkieli: Arabia

Puhelinnumero: Näkyy vain sisään kirjautuneille käyttäjille. Jätä tarjouspyyntö/ilmoitus ja saat käyttäjätunnukset.

Mumkin tulkkaus- ja käännöstoimisto perustettiin vuoden 2016 huhtikuussa. Päätavoitteenamme on auttaa arabiankielisiä turvapaikanhakijoita, ja uusia maahanmuuttajia. Tämän lisäksi meillä on paljon muitakin palveluja, kuten asiakirjojen kääntämistä ja lomakkeiden täyttämistä. Autamme asiakkaitamme myös liiketoimintasuunnitelmien laatimisessa, perheenyhdistämiseen liittyvissä asioissa ja käytännön asioissa kuten esimerkiksi CV:n laatimisessa tai asunnon etsimisessä.

Kaikki tulkkiimme ovat ammattilaisia, jotka ovat asuneet yli 20 vuotta Suomessa. He taitavat loistavasti suomen kielen ja tuntevat hyvin niin irakilaisen kuin suomalaisen kulttuuriin ja politiikan. Kaikkia tulkkejamme koskee salassapitovelvollisuus.

Mumkin on arabian kieleen erikoistunut tulkkaus- ja käännöstoimisto. Yrityksen nimi ”Mumkin” tarkoittaa arabian kielellä ”on mahdollista”. Mumkin on erikoistunut irakilaisiin, sillä tunnemme hyvin irakilaisen kulttuurin ja politiikan.

Toimistomme sijaitsee vuokratiloissa Helsingin Pitäjänmäessä. Asiakkaat vierailevat päivittäin toimistolla ja saavat apua, neuvoja ja tulkkaus- sekä käännöspalveluita tarpeensa mukaan. Perustin Mumkinin vastaamaan kasvavaa tarvetta turvapaikanhakijoiden avustamiselle, ja tiimiimme kuuluu tällä hetkellä yhteensä kolme henkilöä. Tulkkaamme myös ääni ja videopuheluilla.

Tulevaisuudessa pyrimme palkkaamaan ympäri Suomea lisää ammattimaisia tulkkeja, jotka tuntevat hyvin sekä arabialaisen että suomalaisen kulttuurin, ja hallitsevat niin arabian kuin suomenkin kielen. Facebook-sivuillamme on tällä hetkellä jo yli 4900 tykkääjää, joista suurin osa on Suomessa oleskelevia turvapaikanhakijoita.

Tulkkaamme ja käännämme asiakirjoja niin yksityisille, kuin Suomen viranomaisille ja yrityksille.

Referenssit:

Työkokemus 3 vuotta käännöksistä ja tulkkaamisesta,

Koulutus

-

Yrittäjän ammattitutkinto.

Kokemus

-

SKTL liiton jäsen.