Baabelia on uudistunut

Uudistunut Baabelia-palvelu on monipuolisempi ja joustavampi. Ilmoittajille sivusto tarjoaa useita ilmoitustyyppejä, uutuutena työpaikka- ja koulutusilmoitukset.

Baabelia.fi-sivusto on pyörinyt jo yli viisi vuotta. Olemme välittäneet tähän mennessä yli 3 000 tarjouspyyntöä/yhteydenottoa kielipalvelun tekijöille. Nyt on tullut aika uudistaa sivusto isosti. Sivusto uudistui 1.1.2021 teknologialtaan, sivustosta tuli paljon monipuolisempi sekä sivuston käytöstä ja omien tietojen hallinnasta tuli joustavampaa. Samalla myös ulkoasu muuttui nykyaikaisemmaksi.


Mikä säilyi ennallaan?

-Baabelia yhdistää entiseen tapaan kielipalvelun tarjoajat ja ostajat.
-Ostajat voivat jättää sivuston kautta edelleenkin tarjouspyyntöjä.
-Kielipalvelun tarjoajalla on jatkossakin oma kielipalveluprofiili.

Mikä muuttui paremmaksi?

Kielipalvelun tekijöiden näkökulmasta:

-Kielipalvelun tarjoajan tarvitsee jatkossa vain yhden kielipalveluprofiilin, jota on helppo ylläpitää ja päivittää (usean samanlaisen profiilin tekeminen poistui). Uudistettu kielipalveluprofiili mahdollista mm. työnäytteiden liittämisen profiiliin.

-Kielipalvelun tarjoajat voivat vastata kaikkiin tarjouspyyntöihin ja kyselyihin rajattomasti (viestinnän rajoitin poistui). Sivuston viestintä tapahtuu jatkossa kahdella tavalla: a) Asiakkaat voivat ottaa suoraan yhteyttä kielipalveluprofiilin kautta ja tämä viestintä käydään suoraan sähköpostissa. b) Avoimiin tarjouspyyntöihin ja työhakemuksiin jätetyt viestit näkyvät käyttäjätilillä sivustolla.

-Omien tietojen hallinta ja päivitys paranivat merkittävästi. Muun muassa jäsenyyden, kielipalveluprofiilin ja maksutietojen päivittäminen ja muuttaminen on jatkossa joustavaa ja helppoa (maksutoiminnot uudistuivat).

-Uusi sivusto sisältää täysin uudistetun Hakuvahti-hälytystoiminnon, joka hälyttää sivuston kautta jätetyistä ilmoituksista. Hakuvahtia voi muuttaa milloin vain vastaamaan omia kielipareja ja osaamisalueita (aiemmin hälytystä ei voinut itse muuttaa).

-Uusi sivusto sisältää lisäksi lukuisia muitakin uusia ja parempia ominaisuuksia.

Kielipalveluja tarvitsevien ja ilmoittajien näkökulmasta:

-Uudistettu Baabelia sisältää useita ilmoitustyyppejä. Sivuston kautta voi jatkossa jättää tarjouspyyntöjen lisäksi työpaikka- ja koulutusilmoituksia. Näin myös työnantajat, oppilaitokset, järjestöt ja monet muut voivat alkaa hyödyntää sivustoa.

-Ilmoittaja voi hallita jättämiään ilmoituksia Baabelia-sivuston kautta.


Hyvä tietää

Kaikkien vanhojen käyttäjien käyttäjä- ja kielipalveluprofiilin tiedot on siirretty automaattisesti uuteen sivustoon vastaavanlaisiin tasoihin.