Baabelia on tulkkaus- ja käännösalan Airbnb

 

Baabelia on tulkkaus- ja käännösalan Airbnb

 

Baabeliassa asiakas kohtaa tulkin ja kääntäjän ilman välikäsiä. Kun välikäsiä ei ole, tulkkaus- ja käännöspalvelu on suoraviivaisempaa ja nopeampaa. Lisäksi suora tuotantoketju pitää hinnat kustannustehokkaina.

 

Tilanne on ollut Suomessa se, että kun on tarvinnut kielten osaajaa, on pitänyt selata verkkosivuja ja taas selata. On tarvittu lukuisia vierailuja eri sivuilla selvittäen kuka voisi tehdä tulkkaus- tai käännöstyön ja millä aikataululla. Yhdestä paikasta ei ole löytynyt kielipalveluntarjoajien kattavia tietoja. Tietoja siitä kuka oikeasti tekee työn ja millainen on hänen osaamisensa, koulutuksensa ja millaisia referenssejä hänellä on.

Ongelma asiakkaiden näkökulmasta on ollut tarjouspyyntöjen jättäminen. Jos on halunnut samanaikaisesti tavoittaa useat kielipalveluntarjoajat, on pitänyt selata eri verkkosivuja ja jättää erikseen kullakin verkkosivulla oma tarjouspyyntö. Tämä on asiakkaiden näkökulmasta todella työlästä ja aikaa vievää. Nyt tähän on keksitty ratkaisu.

Onneksi edellä oleviin ongelmiin on keksitty ratkaisu. Mikä se on?

Vuonna 2015 syntyi Baabelia, tulkkaus- ja käännösalan majoituspalvelu Airbnb tai taksipalvelu Uber, jossa palveluja tarvitsevat kohtaavat suoraviivaisesti palvelujen tarjoajat ilman välikäsiä. Baabeliassa kaikki tulkkien ja kääntäjien tiedot kuten koulutukset, kokemukset ja referenssit ovat nähtävillä. Palvelussa ihminen kohtaa toisen ihmisen. Samalla tavalla kuin Airbnb näyttää tarkasti millaisen majoitushuoneen asiakas on varannut tai Uber kuka taksikuski tarjoaa kyydin.

Miten Baabelia toimii?

Baabelia on uudenlainen käännös- ja tulkkauspalvelu, joka tavoittaa lukuisan määrän kielipalveluntarjoajia yhdellä kertaa. Asiakkaan ei tarvitse tehdä muuta kuin jättää yksi tarjouspyyntö, ja se toimitetaan valitun kieliparin mukaisesti kaikille tulkkaus- ja käännöspalveluja tarjoaville tekijöille.

Suoraviivainen tuotantoketju pitää hinnat kustannustehokkaina. Ennen kaikkea kielipalveluja tilaavat hyötyvät tästä. Myös pelikortit ovat avoimet: tilaaja tietää tarkasti kuka tekee tulkkauksen tai käännöksen. Tulkin/kääntäjän koulutuksen, kokemuksen ja referenssit voi kätevästi itse tarkistaa milloin vain Baabelian verkkosivuilta.

Baabelia-alusta synnyttää 24/7 asiakasvirtaa tulkeille ja kääntäjille!

Tulkkaus- ja käännösalan tekijöille Baabelia tarjoaa markkipaikan tavoittaa uusia asiakkaita perinteisten asiakkaiden rinnalle. Alusta tuottaa näkyvyyttä ja uusia asiakkaita automaattisesti. Jos olet tulkki tai kääntäjä, Baabelia on juuri sinua varten! Tule mukaan ja näin edistät samalla sekä omaa markkinointiasi että koko alan digitalisoitumista. Jos puolestaan olet tulkkaus- tai käännöspalveluja etsivä asiakas, Baabelia on ehdottomasti sinua varten. Selaa ja löydä sivustolta juuri sinun tarpeeseesi paras kielenkääntäjä tai tulkki! Saat heiltä henkilökohtaista palvelua. Baabeliassa kohdataan 24/7. Tervetuloa!

Joel Takala
Baabelia-palvelun perustaja

 

Käännös- ja tulkkauspalveluja tarvitsevat:

SIIRRY HAKUSIVULLE

 

Kielipalveluntarjoajat:

REKISTERÖIDY NYT